Zonnepanelen met batterij:
de start van jouw zonnige energierevolutie

zonnepanelen zonder extra kosten

Installeerde je de voorbije jaren ook zonnepanelen, net zoals heel wat andere landgenoten? Dan wek je – dankzij die investering – tegenwoordig jouw eigen hernieuwbare energie op. Dat is goed voor het milieu én voor jouw portefeuille. Maar toch betaal je nog steeds teveel: door de stijgende netkosten voor je overtollige energie terug te sturen op het net. De oplossing: zonnepanelen met batterij slaan jouw overtollige hernieuwbare energie op.
Mascotte OLU
Mascotte OLU

Waarom betaal ik nog voor energie nu ik zonnepanelen heb?

Heel wat Belgen zitten opgezadeld met zonnepanelen die niet beantwoorden aan hun energiebehoefte:

  • Soms genereren zonnepanelen seizoensgebonden te weinig energie op, waardoor er een voordeel is met de terugdraaiende teller. Maar wat met de komst van de slimme meter?
     
  • Op piekmomenten produceren zonnepanelen teveel energie. Het resultaat is dat je de overtollige energie zelf het energienet moet opsturen… en daar betaal je voor (in de vorm van de zogenaamde netkosten of prosumententaks).

De oplossing: zonnepanelen met batterij

Tijd voor actie dus. Energy Revolution herleidt jouw energiekosten tot quasi nul.
Dat doen we door:
 
  • Een OLU meter te installeren om te meten hoeveel energie je maximaal nodig hebt op piekmomenten in de loop van de dag (en dus ook hoeveel overtollige energie je produceert)
     
  • Een batterij te plaatsen  die deze overtollige energie opslaat. Zo kan je deze energie op een later tijdstip gebruiken. Wanneer de zon niet schijnt bijvoorbeeld.
 

Conclusie: installeer een batterij en bespaar maximaal

Maak je klaar voor de toekomst: installeer een batterij in combinatie met zonnepanelen en eventueel een windturbine. Zo voel je de stijgende energieprijzen niet meer. Integendeel, je geniet van een groeiend voordeel — voor je portemonnee en voor de natuur. Dankzij Energy Revolution is groen jouw nieuwe goud!
Mascotte OLU