Ook in 2021 blijven in zonnepanelen en batterijen rendabel!

Een lagere energiefactuur met de digitale teller kan dat? Natuurlijk! Een lagere energiefactuur kan nog altijd, ook met het verdwijnen van de terugdraaiende teller.. Bedoeling is dat u nu in het huidige systeem zonder terugdraaiende teller uw zelfverbruik verhoogt. Voor gezinnen die dus een flink deel van hun opgewekte stroom meteen zelf verbruiken of opslaan in een batterijen, is dat goed nieuws.

Slim omgaan met uw opgewekte elektriciteit is ons motto. We gaan eerst uw verbruik meten en leggen we een plan voor zodat u geld bespaart en dat uw investering snel is terugverdiend. Meer uitleg, een offerte of een bezoek? Geef een seintje. We bekijken dus hoe zonnepanelen, of een thuisbatterij bij een bestaande PV-installatie het best renderen.

Premies

Het is daarnaast rendabel om gebruik te maken van de nieuwe subsidieregelingen voor de batterij van de Vlaamse overheid. Die zijn in 2021 erg voordelig voor elke consument. Tot 2021 betaalt de Vlaamse overheid 250 euro per kilowattuur opslagcapaciteit met een maximum van 3200 euro of 35 procent van de investeringskosten. Er is ook een premie voor wie nieuwe zonnepanelen legt. Voor 2021 bedraagt die premie 300 euro per geĆÆnstalleerde kilowattpiek (kWp) voor de eerste 4 kWp en 150 euro per kWp voor de schijf tussen 4 en 6 kWp.

Wij geven ook daarbij een financiƫle stimulans, duwt u stroom terug naar het net, dan geven wij als Energy Revolution u nog een extra korting van 10 procent op de resterende aan te kopen elektriciteit.

“Het nauwkeurig meten van uw stroomverbruik is de basis. We meten uw stroomverbruik (gemeten jaarverbruik) en dan stellen we u een plan voor zodat we ook weten hoe groot de batterij moet zijn en hoeveel zonnepanelen u het best legt, een win-win voor u en uw portefeuille. “

Inlichtingen over onze nieuwe slimme batterijen verstrekken we u graag. Niet alleen is er een subsidie voor de thuisbatterij en dus zonnepanelen, ook is er trouwens een compensatiepremie voor het wegvallen van de terugdraaiende teller. Niet smossen met elektriciteit en alles goed meten dus. Zo blijven zonnepanelen de beste manier manier om u van stroom te voorzien.

Profiteer van de nieuwe subsidies

Meer info?

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn